ANNONS
Jättegott!/ Tina i Fjällen

Varma ostron med riven gurka och tabasco

Många har missat varma ostron, men toppade med riven gurka & tabasco är det makalöst gott. Recept hämtat från Tina i Fjällen.

Varma ostron med riven gurka och tabasco

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Inga betyg än)
Loading...
Portioner: 4
Tillagningstid: 15

Ingredienser

  • 16 ostron
  • 0,5 gurka, riven
  • 2-3 msk olivolja
  • grön tabasco till smaksättning

Så här gör du

1

Riv gurkan grovt. Blanda den med olivoljan.


2

Koka upp vatten i en stor kastrull. Gör i ordning ett isbad med kallt vatten och isbitar.


3

Lägg ner ett par ostron åt gången i kastrullen och ta tiden noga. Ta upp dem efter exakt 90 sekunder och lägg dem direkt i isbadet så att kokningen avstannar.


4

Öppna ostronen och servera dem toppade med riven gurka och några stänk tabasco.

Du kanske också gillar