fbpx
Mina Gröna/ Tillbehör

Ugnsbakad späd rotselleri

Servera med brynt smör och citronklyfta att pressa över.

Ugnsbakad späd rotselleri

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Inga betyg än)
Loading...
Portioner: 2-4

Ingredienser

  • 1 rotselleri med blast
  • 1-2 msk smör
  • Salt och svartpeppar
  • Citronklyfta till servering

Så här gör du

1

Sätt ugnen på 180 grader varmluft.

2

Skölj och skär av blasten på sellerin och baka av i ugnen i 45-60 minuter tills den är mjuk och mör.

3

Bryn smöret gyllenbrunt och smaksätt med salt och svartpeppar.

4

Klyfta sellerin och lägg upp på ett fat. Skeda över smöret och servera med citronklyfta att pressa över.

Du kanske också gillar