ANNONS
Vardagsfavoriter

Svartkålsallad med vitlök och parmesan

Svartkålsallad med vitlök och parmesan

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1) Snittbetyg: 5,00
Loading...
Portioner: 4

Ingredienser

  • 200 g svartkål
  • 3 msk vitlöksmajonnäs
  • 30 g riven parmesan
  • 50 gr krossade crostini
  • Salt och peppar
  • 1 msk olivolja till servering

Så här gör du

1

Skär ner kålen i strimlor. Koka upp vatten och blanchera svartkålen 1-2 minuter.

2

Häll av och kyl ner kålen i iskallt vatten. Krama ur den ordentligt och låt den mellanlanda på papper eller en torr handduk.

3

Lägg kålen i en bunke och sväng med majonnäs, salta och peppra.

4

Lägg upp kålen på ett fat och strössla över parmesan och brödsmulor. Ringla över lite olivolja och servera.

Du kanske också gillar