Snabba quesedillas med mozzarella och spenat
Ingredienser
- 4 tortillabröd
- 1 pkt skivad salami eller rökt skinka
- 2 tsk dijonsenap
- 100 g riven mozzarella
- 100 g riven gräddost
- 1 tsk rökt paprikapulver
- Svartpeppar från kvarn
- 2 nävar babyspenat
- 2 msk mangochutney
- 1 msk rapsolja till stekning
- Salt och svartpeppar
Så här gör du
Bred på dijonsenap på 2 av tortillabröden.
Blanda mozzarella och gräddost och smaksätt med paprikapulver och svartpeppar. Fördela osten på bröden.
Lägg på salami/skinka och toppa med spenat.
Klicka över lite mangochutney och täck med ett bröd på toppen.
Hetta upp en stekpanna på spisen. Stek quesedillan på medelhög värme tills dom är gyllenbruna och osten har smält.
Skär upp i slices och servera varma!