Kött

Snabba quesedillas med mozzarella och spenat

Snabba quesedillas med mozzarella och spenat

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1) Snittbetyg: 5,00
Loading...

Ingredienser

  • 4 tortillabröd
  • 1 pkt skivad salami eller rökt skinka
  • 2 tsk dijonsenap
  • 100 g riven mozzarella
  • 100 g riven gräddost
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • Svartpeppar från kvarn
  • 2 nävar babyspenat
  • 2 msk mangochutney
  • 1 msk rapsolja till stekning
  • Salt och svartpeppar

Så här gör du

1

Bred på dijonsenap på 2 av tortillabröden.

2

Blanda mozzarella och gräddost och smaksätt med paprikapulver och svartpeppar. Fördela osten på bröden.

3

Lägg på salami/skinka och toppa med spenat.

4

Klicka över lite mangochutney och täck med ett bröd på toppen.

5

Hetta upp en stekpanna på spisen. Stek quesedillan på medelhög värme tills dom är gyllenbruna och osten har smält.

6

Skär upp i slices och servera varma!

Du kanske också gillar