Fisk & skaldjur

Rökt makrill med potatis och bönsallad

Servera med min Remouladesås.

Rökt makrill med potatis och bönsallad

1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5 (1) Snittbetyg: 1,00
Loading...
Portioner: 4

Ingredienser

  • 2 st hel rökt makrill
  • 350 - 400 g kokt kall potatis
  • 250 g förvällda brytbönor eller vaxbönor
  • 1 vårlök
  • 1,5 dl remoulade
  • 1 citron
  • 1 knippe dill
  • Salt och svartpeppar

Så här gör du

1

Dela ner potatis och bönor i mindre bitar. Strimla vårlöken och lägg alltsammans i en skål.

2

Vänd ner remoulad och finhackad dill. Blanda runt & smaksätt med salt/peppar och pressad citron.

3

Servera salladen med rökt makrill som gästerna själva får ta vid bordet.

Du kanske också gillar