Kategori:

Jättegott!

Jättegott!

Fransk kycklinggryta med polentastekt potatis

Ett recept som passar alla och har du väl lagat det en gång är du fast! Det är lite restaurangmat över den här rätten där ingen krydda egentligen dominerar utan allt förenas i en enda smak. En annan gång kan du göra grytan med fläskfilé eller färsk lax. Återigen, gör som du vill bara du håller dig till grunden. Receptet kommer från kokboken Tina : hur du enkelt lagar min…

Läs mer...

Jättegott!

Kungsflundra fish ’n’ chips med remouladsås

På Cirkus Maximum i Östhammar stod jag en gång och lagade mat med rund mage (sonen var på väg) tillsammans med journalisten Pelle Westman. Det jag lagade var fish and chips som jag serverade i papper precis som man ska göra. Den här superengelska rätten är lite som vår räkmacka… Oj, vad god den kan bli, men oj, vad misshandlad den också kan bli. Har du bara rätt handlag och…

Läs mer...