ANNONS
Jättegott!

Kycklinglår med kokos och grapefrukt

Jättegoda kycklinglår med kokosgrädde från min nya kokbok, Gott käk utan krångel.

Kycklinglår med kokos och grapefrukt

1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5 (1) Snittbetyg: 4,00
Loading...
Portioner: 4

Ingredienser

  • 700 g benfria kycklinglår
  • 1 st citrongräs
  • 1 brk kokosgrädde
  • 1 blodgrape
  • 1 kruka koriander
  • sambal oelek
  • lökpulver
  • olivolja
  • salt

Så här gör du

1

Skär ner kycklinglåren i bitar. Finhacka citrongräset.

2

Salta och peppra kycklingen, fräs kyckling i en stekpannan med olivolja. Ta i citrongräset, 2 tsk sambal oelek, 1 tsk lökpulver.

3

Häll på 1 dl vatten och kokosgrädden. Låt det koka ihop i ca 10-12 minuter

4

Skala grapefrukten och skär ut hinnfria klyftor. Pressa ner saften på den utskurna grapefrukten i stekpannan , koka upp igen och smaksätt med salt.

5

Sätt fram stekpannan direkt på bordet och garnera med hackad koriander och grapefrukts klyftorna.

Du kanske också gillar