ANNONS
Jättegott!

Halstrad råbiff med rödbetor, senap & kapris

Halstrad råbiff med rödbetor, senap & kapris

1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5 (1) Snittbetyg: 4,00
Loading...

Ingredienser

  • 600 g nymald färs från oxfilé
  • 4 msk kapris
  • 1 knippe rädisor, tunt skivade
  • 4 msk hackade inlagda rödbetor
  • 4 tsk dijonsenap
  • Neutral rapsolja
  • Salt och svartpeppar från kvarn

Så här gör du

1

Blanda färsen med salt och svartpeppar.

2

Forma biffarna. Stek dom snabbt i ytterst lite rapsolja i en het stekpanna. Ca 20-30 sekunder min på varje sida. Lägg upp biffarna och ställ vid spiskanten

3

Lägg upp råbiffen på tallriken och fördela ut garnityret på varje tallrik. Servera!

Du kanske också gillar