ANNONS
Vardagsfavoriter

Grillad Ceasarsallad

Ceasarsallad 2.0. Sån här mat gör mig lycklig! 🙂

Grillad Ceasarsallad

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1) Snittbetyg: 5,00
Loading...

Ingredienser

  • 2 st romansallad
  • 2 dl majonnäs
  • 4-5 st sardeller
  • 30 g riven parmesan
  • 30 g kruspersilja
  • vitvinsvinäger
  • neutral rapsolja
  • salt och peppar

Så här gör du

1

Lägg majonnäsen i en skål, ta i sardellerna, parmesan, persilja och 0,5 msk vitvinsvinäger. Mixa slät med en stavmixer. Smaksätt med salt och peppar

2

Halvera salladen och grilla/ eller stek den ordentligt på snittsidan. Vänd den hastigt salta och peppra.

3

Bred ut såsen på botten på en tallrik, lägg på salladen och skeda över lite mer dressing.

Notes

TIPS: att grilla sallad är kul. Oavsett vilken sallad så se till att stekpannan är ordentligt varm, kort med olja i pannan (betyder lite i min värld ). Lägg ner salladen med snittsidan nedåt. Tryck gärna till med handen så att hela snittytan får kontakt med stekpannan.

Du kanske också gillar