ANNONS
ANNONS
Jättegott!

Crudo på hälleflundra med granatäpple och spiskummin

Sommarmat. 🙂

Crudo på hälleflundra med granatäpple och spiskummin

Skriv ut recept
Portioner: 4

Ingredienser

  • 200g hälleflundrafilè
  • 1 granatäpple
  • 1 salladslök
  • 1 tsk spiskummin
  • 0,5 citron
  • havssalt
  • olivolja

Så här gör du

1

Dela och pressa ur saften från en halva så det blir ca 0,5 dl juice.

2

Blanda granatäppeljuice med 1 tsk stött spiskummin, 0,5 tsk salt och ca 2 msk citronjuic. Rör om och ringla i 3 msk olivolja.

3

Skiva hälleflundran tunt och lägg upp på ett fat, strö över havssalt.

4

Plocka ur granatäppelkärnor ur den andra halvan och fördela på fisken tillsammans med tunt skuren salladslök.

5

Ringla över dressingen och låt gärna stå 10 - 15 minuter att dra åt sig smakerna innan servering.

ANNONS

Du är kanske också intresserad av