ANNONS
Vardagsfavoriter/ Vegetariskt

Brödsallad med tonfisk och sparris

Brödsallad med tonfisk och sparris

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Inga betyg än)
Loading...
Portioner: 4

Ingredienser

  • 300 g Levainbröd
  • 2 burkar tonfisk
  • 1 knippe grön sparris 250 g
  • 1 liten rödlök
  • 1 knippe kruspersilja, 30 g
  • salt
  • peppar
  • olivolja
  • sherryvinäger

Så här gör du

1

Sätt ugnen på 200 °, bryt brödet i stora bitar.

2

Ringla över lite olivolja och rosta gyllenbruna i 10-12 minuter.

3

Skär sparrisen tunt i skivor på snedden, finhacka rödlöken och persiljan.

4

Lägg upp brödkrutongerna på ett stort fat .Fördela sparris, rödlöken och persiljan på fatet.

5

Låt tonfisken rinna av något och fördela ut den på fatet.

6

Ringla över olivolja och generöst med vinäger. Salta och dra några varv med svartpepparn.

Du kanske också gillar