Broccoli med rädisor, pepparrot och yoghurt

5.6K
TIPS!
God till ångad eller kokt vit fisk!
Ta salladerna till ditt hjärta och låt dem stanna där – de är enkla, roliga och goda. Här har jag minsann jobbat med smakerna! Broccoli och pepparrot – halleda så gott.

Broccoli med rädisor, pepparrot och yoghurt

Portioner 4

Ingredienser

  • 1 stor broccoli
  • 1 knippe rädisor
  • 1,5 dl grekisk yoghurt, 10%
  • 1 msk honung
  • 3 msk riven färsk pepparrot
  • salt och svartpeppar ur kvarn

Instruktioner

  • Ansa och dela broccolin i bitar.
  • Förväll dem i lättsaltat vatten i 2–3 minuter.
  • Häll av vattnet och kyl ner i isvatten. Låt broccolin rinna av och torka i ett durkslag.
  • Lägg broccolin i en bunke och hyvla över rädisorna tunt.
  • Blanda med yoghurt, honung och pepparrot. Salta och peppra.

Anteckning

God till ångad eller kokt vit fisk.
Måltid: Sallad, Tillbehör
Kök: Internationellt
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB