Jättegott!/ Vardagsfavoriter

Varma mackor med bacon, kalkon, dijonmajonnäs och cheddar

En härlig amerikansk ale med mycket humle är gott till både bacon och ost.

Varma mackor med bacon, kalkon, dijonmajonnäs och cheddar

Skriv ut recept
Portioner: 2

Ingredienser

  • 4 skivor surdegsbröd
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • 4 skivor rökt kalkonkött
  • 1 saltgurka
  • 1 bifftomat
  • ½ dl riven cheddar eller gräddost
  • 1 ask bladpersilja (ca 30 g)
  • 4 skivor bacon
  • svartpeppar ur kvarn

Så här gör du

1

Blanda majonnäs och senap och bre brödskivorna med det. Lägg på kalkonköttet på två av bröden.

2

Skär gurkan på längden och skiva tomaten. Fördela först gurka och sedan tomat på bröden. Toppa med ost och ta några varv med pepparkvarnen. Lägg ihop med de andra brödskivorna till två dubbla bröd. Lägg hela kvistar av persilja på bröden och linda en baconskiva runtom.

3

Grilla i smörgåsgrill i cirka 7 minuter. Servera direkt.